Swissphone HURRICANE DUO

De Hurricane Duo is een pager van Swissphone die middels het POCSAG-netwerk communiceert en zich onderscheidt door zijn spreekfunctie waarbij het binnenkomende bericht wordt uitgesproken, waardoor het bekijken van het bericht niet zozeer nodig is omdat de inhoud van de binnenkomende meldin... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hurricane Duo is een pager van Swissphone die middels het POCSAG-netwerk communiceert en zich onderscheidt door zijn spreekfunctie waarbij het binnenkomende bericht wordt uitgesproken, waardoor het bekijken van het bericht niet zozeer nodig is omdat de inhoud van de binnenkomende melding geluisterd kan worden. De interne krachtige processor zet alfanumerieke berichten om in begrijpelijke toespraak. Het bericht wordt uiteraard ook tegelijkertijd op het display weergegeven. De HURRICANE DUO biedt verder 64 RIC-adressen met elk 4 subadressen. Elk adres kan worden gekoppeld met programmeerbare teksten. Ontvangen berichten worden opgeslagen inclusief de bijbehorende tijd en datum, wat handig kan zijn voor de evaluatie. Dit model van Swissphone is voorzien van dezelfde behuizing als eerdere modellen en is doorgevoerd vanwege zijn positieve resultaten, met name zijn robuustheid. Verder biedt het ontwerp een uitmuntend gebruiksgemak voor de gebruiker, zowel tekst als pictogrammen helpen bij het navigeren door het (aanpasbaar) gebruikersmenu. Aanvullende informatie zoals het geactiveerde profiel en de batterijlading zijn ook op het display af te lezen. De bediening is eenvoudig en kan gewoon met één hand. Ook is de alarmontvanger prima te gebruiken wanneer u handschoenen draagt. Trillingen, berichtopslag, tijd en datum zijn standaard kenmerken van de Swissphone Hurricane Duo. De robuustheid is te zien aan zijn aanwezige IP54 normering, waarmee het bestand is tegen spatwater en stof.
swissphone-pagers

Pakketinhoud

De HURRICANE DUO van Swissphone wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Swissphone HURRICANE DUO
Modelnummer(s) HURRICANE DUO
Accu 1 x AA batterij
Lader Optioneel
Draagaccessoire Optioneel
Overige Optioneel: Lederen case of ketting
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Swissphone HURRICANE DUO specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Swissphone
Artikelnummer HURRICANE DUO
Productnaam Swissphone HURRICANE DUO

Afmeting en gewicht

Afmeting 78 x 53 x 24 mm
Gewicht 110 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type Bright Display
Achtergrondverlichting Ja

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 100 berichten
Versleutelde berichten Ja
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.