Swissphone s.QUAD ATEX

De Swissphone s.QUAD ATEX is een pager die een gebruiker in staat stelt om meldingen te ontvangen vanuit een meldkamer of landelijk netwerk. De robuuste s.QUAD ATEX pager is speciaal ontworpen voor mensen die werken in gevaarlijke, potentieel explosieve omgevingen en die altijd bereikbaar ... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Swissphone s.QUAD ATEX is een pager die een gebruiker in staat stelt om meldingen te ontvangen vanuit een meldkamer of landelijk netwerk. De robuuste s.QUAD ATEX pager is speciaal ontworpen voor mensen die werken in gevaarlijke, potentieel explosieve omgevingen en die altijd bereikbaar moeten zijn. Zelfs in de meest gevoelige zones kan de pager zonder risico worden gebruikt dankzij zijn stralingspassiviteit en beschermende maatregelen. De s.QUAD ATEX voldoet aan de eisen van de chemische en petrochemische industrie. Dankzij zijn robuustheid is deze pager zelfs bestand tegen vallen van twee meter hoogte en is het volgens de ATEX-normen natuurlijk ook bestand tegen water en stof. Er is veel vraag naar verbeterde en innovatieve oplossingen. Met steeds veranderende eisen moeten aanbieders efficiënte en flexibele manieren blijven vinden om aan de behoeften van de openbare veiligheidsindustrie te voldoen. De RES.Q is de meest innovatieve alarmterminal van Swissphones. Waarschuwingen worden verzonden met behulp van de beproefde en betrouwbare POCSAG-technologie. Bovendien is het mogelijk om feedback te sturen vanaf de RES.Q met behulp van de geïntegreerde GSM-module. Er zijn twee verschillende vormen van feedback (technische feedback en tactische feedback). Het GSM-kanaal kan worden gebruikt om de beschikbaarheid van gebruikers te verzenden of om de apparaatstatus te controleren. Om tevens snel op de hoogte te zijn van een waarschuwing is er een multi-color LED alarm zodat de urgentie gelijk zichtbaar is.
swissphone-pagers

Pakketinhoud

De s.QUAD ATEX van Swissphone wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam SWISSPHONE s.QUAD ATEX
Modelnummer(s) s.QUAD ATEX
Accu NiMH accu (AAA) of dry cell (AA)
Lader Optioneel
Draagaccessoire Holster meegeleverd
Overige Optioneel: Lederen case of veiligheidsketting
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Swissphone s.QUAD ATEX specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Swissphone
Artikelnummer s.QUAD ATEX
Productnaam Swissphone s.QUAD ATEX

Afmeting en gewicht

Afmeting 81 x 64 x 22 mm
Gewicht 102 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type Grijswaardig Display
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 6 tot 8

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 256 berichten met elk 32 karakters
Berichten beveiliging Ja
Versleutelde berichten Ja
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.