Swissphone s.QUAD Flex

De Swissphone s.QUAD Flex is een pager die zich onderscheidt vanwege zijn veelzijdige functies omtrent veiligheid en duurzaamheid en heeft mede daar zijn naam "Flex" aan te danken. Allereerst is de pager zo ontworpen om het functioneel zo aangenaam mogelijk te maken en heeft het diverse un... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Swissphone s.QUAD Flex is een pager die zich onderscheidt vanwege zijn veelzijdige functies omtrent veiligheid en duurzaamheid en heeft mede daar zijn naam "Flex" aan te danken. Allereerst is de pager zo ontworpen om het functioneel zo aangenaam mogelijk te maken en heeft het diverse unieke eigenschappen. De pager herkent zich vooral aan het ontvangen van communicatie via een veilig communicatiestelsel, de luide waarschuwing die het af kan geven, en de geavanceerde bediening. Verder is dit model robuust gebouwd en bezit het de IP68-normering, waarmee het geheel water- en stofdicht is en een val van twee meter hoogte kan opvangen, en zo bijdraagt aan een duurzame levensduur. Het display is voorzien van achtergrondverlichting waarop 200 tekens weergegeven kunnen worden, zodat de gebruiker snel voorzien is van de juiste en benodigde informatie. Dankzij de nieuwste technologie omtrent Bluetooth kan middels Bluetooth een koppeling plaatsvinden naar de s.ONE software van Swissphone. Hierdoor is het mogelijk om de pager te koppelen met een smartphone of ander Bluetooth apparaat. Hiermee is het mogelijk om de pager te personaliseren en zo de bediening nog verder inrichten, zoals diverse teksten of meldingen. Mocht er een noodsituatie uitbreken kan de gebruiker snel de gevaarlijke situatie doorgeven en middels een hoog waarschuwingsvolume omstanders waarschuwen (95dB op 30 cm afstand). Ook bezit de pager waarschuwingsgeluiden in zeven verschillende kleuren, die per CAP-code ingesteld kunnen worden. Nadat deze volledig opgeladen is kan de pager achtereenvolgens 2000 uur lang gebruikt worden.
swissphone-pagers

Pakketinhoud

De s.QUAD Flex van Swissphone wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Swissphone s.QUAD Flex
Modelnummer(s) TRIO
Accu Lithium-ion accu (480 mAh)
Lader Meegeleverd
Draagaccessoire Lederen case (optioneel)
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Swissphone s.QUAD Flex specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Swissphone
Artikelnummer s.QUAD Flex
Productnaam Swissphone s.QUAD Flex

Afmeting en gewicht

Afmeting 81 x 64 x 22 mm
Gewicht 108 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type Grijswaardig Display
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 6 tot 8

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 64 berichten met elk 32 karakters
Berichten beveiliging Ja
Versleutelde berichten Ja
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.