Swissphone s.QUAD Voice

De s.QUAD Voice is robuust, zeer comfortabel om te dragen en is ideaal voor een oplossing als pieper voor veiligheidsdoeleinden en het doorgeven van urgente situaties. Hij kenmerkt zich aan zijn functionele ontwerp, uitstekende ontvangst, hard waarschuwingsvolume en zijn stof- en waterdich... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De s.QUAD Voice is robuust, zeer comfortabel om te dragen en is ideaal voor een oplossing als pieper voor veiligheidsdoeleinden en het doorgeven van urgente situaties. Hij kenmerkt zich aan zijn functionele ontwerp, uitstekende ontvangst, hard waarschuwingsvolume en zijn stof- en waterdichte behuizing. De pager werkt op een enkele AA-batterij of NiMH accu en de gewichtsspecificatie van 108 gram is inclusief batterij. De pager dient opgeladen te worden en kan daarna achtereenvolgens tot 160 uur meegaan, wanneer Bluetooth is uitgeschakeld en de Economy-stand is ingeschakeld. Met 16 minuten opgeslagen stem, een luide waarschuwing van 90 dB en een 5-regelig display, geeft deze pager u alle informatie die u nodig hebt binnen handbereik. Met slechts 4 knoppen op dit apparaat is het heel eenvoudig te gebruiken en vereist het geen uitgebreide instructie of voorkennis. De Swissphone s.Quad Voice pager heeft een IP-67 classificatie. Het cijfer 6 in de beoordeling betekent dat de pager stofdicht is. Het is de hoogst mogelijke stofclassificatie die er is. De 7 in de IP-classificatie betekent dat de pieper bestand is tegen 30 minuten in water zitten op een diepte van 1 meter. Hiermee onderscheidt het zich tot pagers met een lagere normering die bij het minste contact met water kunnen beschadigen. Hiermee kan de pager prima overweg in de regen, natte omstandigheden en een incidentele val in een zwembad (of een ander ondiep water). Naast de IP-classificatie zijn er valtests uitgevoerd op de s.Quad pieper, waaruit blijkt dat het een val van 2 meter op beton prima kan weerstaan. De s.Quad Voice wordt geleverd met Bluetooth en kan worden gesynchroniseerd met een smartphone met optionele s.Quad iPhone- of Android-software. Er is ook een waarschuwings-LED, die geprogrammeerd kan worden voor waarschuwingspatronen in meerdere kleuren en die fungeert als een indicator voor inkomende berichten.
swissphone-pagers

Pakketinhoud

De s.QUAD Voice van Swissphone wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Swissphone s.QUAD Voice
Modelnummer(s) s.QUAD Voice
Accu NiMH accu of dry cell (AA)
Lader Enkelvoudige lader of multilader (optioneel)
Draagaccessoire Clip holster (meegeleverd)
Overige Optioneel: Lederen case of veiligheidsketting
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Swissphone s.QUAD Voice specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Swissphone
Artikelnummer s.QUAD Voice
Productnaam Swissphone s.QUAD Voice

Afmeting en gewicht

Afmeting 81 x 64 x 22 mm
Gewicht 108 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type Grijswaardig Display
Achtergrondverlichting Ja

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.