Swissphone s.QUAD X15

De Swissphone s.QUAD X15 is een blauwe pager, ofwel pieper die zich kenmerkt aan zijn robuuste en beschermde behuizing en heeft diverse moderne functionaliteiten. De pager maakt het mogelijk om communicatie te verkrijgen in de UHF of VHF frequentieband, afhankelijk van uw behoeftes. Met zi... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Swissphone s.QUAD X15 is een blauwe pager, ofwel pieper die zich kenmerkt aan zijn robuuste en beschermde behuizing en heeft diverse moderne functionaliteiten. De pager maakt het mogelijk om communicatie te verkrijgen in de UHF of VHF frequentieband, afhankelijk van uw behoeftes. Met zijn waarschuwingsgeluid hoeft u niet bang te zijn dat collega's de melding niet horen of dat omstanders zich niet bewust worden van het noodsignaal; het geluid waarmee het signaal wordt afgegeven heeft namelijk een volume van 95dB op 30 centimeter afstand. Met zijn hoge resolutiescherm inclusief achtergrondverlichting is een melding scherp en duidelijk af te lezen, ook als het donker is. Op het scherm worden direct meldingen of berichten weergegeven tot een maximum van 200 karakters. Hij heeft de mogelijkheid tot 16 adressen (RIC's) met elk vier subadressen. De robuustheid van s.Quad X15 is duidelijk in kaart te brengen middels zijn IP-normering. Allereerst is de pieper bestand tegen het binnendringen van stof in het apparaat om interne schade te voorkomen. Daarnaast is hij geheel waterproof tot zekere mate, waardoor een val in het water of het dragen in de regen geen problemen geeft voor de gebruiker en het toestel. Daarnaast zijn pagers getest op vallen, waarbij deze pager een val kan weerstaan van twee meter hoog op een betonnen grond. Er kunnen 64 berichten opgeslagen worden (van 32 karakters), waarvan berichten ook versleuteld kunnen worden om zo ongewenste gebruikers buiten de weergave te laten. Het opladen van de pager kost vier uur, waarna hij maar liefst 2400-2500 uur mee kan. Verder met de nieuwste technologieën is ook deze pager s.One ready (software) en voorzien van Bluetooth technologie om zo de koppeling tot smartphones of computers mogelijk te maken en de pager daardoor naar eigen invulling in te richten en te koppelen met externe apparaten.
swissphone-pagers

Pakketinhoud

De s.QUAD X15 van Swissphone wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Swissphone s.QUAD X15
Modelnummer(s) s.QUAD X15
Accu NiMH accu of dry cell (AA)
Lader Enkelvoudige lader of multilader (optioneel)
Draagaccessoire Clip holster (meegeleverd)
Overige Optioneel: Lederen case of veiligheidsketting
Documentatie Handleiding

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Swissphone s.QUAD X15 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Swissphone
Artikelnummer s.QUAD X15
Productnaam Swissphone s.QUAD X15

Afmeting en gewicht

Afmeting 81 x 64 x 22 mm
Gewicht 108 gram

Display & Toetsen eigenschappen

Display type Grijswaardig Display
Achtergrondverlichting Ja
Display regels 6 tot 8

Notificatie eigenschappen

Hoorbare notificaties Ja
Vibrerende notificaties Ja
Visuele notificaties Ja

Berichten eigenschappen

Berichten type Nummeriek
Berichten geheugen 64 berichten met elk 32 karakters
Berichten beveiliging Ja
Versleutelde berichten Ja
Pagers leasen
Liever leasen?

Naast het kopen van pagers kunt u bij ons ook terecht voor gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u de hoge investering van het apparatuur wenst te spreiden over maandelijkse termijnen.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.